LG Hőszivattyú

LG THERMA V

A THERMA V az LG levegő-víz hőszivattyú rendszere, kifejezetten új építésű épületekhez és felújításokhoz lett kialakítva az LG továbbfejlesztett, energiatakarékos fűtő technológiával. A THERMA V alkalmazható változatos fűtési megoldásokhoz a padlófűtéstől egészen a melegvíz készítésig.

Egy gázkazán soha nem lesz ilyen hatékony...

A hőszivattyús technológia napjaink leggazdaságosabb fűtési alternatívája. Miért félünk tőle? Mert nincs ott a köztudatban, mert nem ismerik a működését és napjainkig a hagyományos fűtési eljárásokat alkalmazták vegyes tüzelés, széntüzelés, gázkonvektor, gázkazán, elektromos kazán. Ugyan ismerjük a szinte mindegyik alternatíva előnyét és hátrányát sajnos csak nehezen nyitunk új dimenziók felé. Pedig ennek eljött az ideje. Napjainkban egyre hangsúlyosabb a környezetvédelem és a hatékonyság és szinte mindenre igaz ami körülveszi mindennapjainkat. Így választunk autót és más termékeket, mindenki szeretne egy kicsit naprakész és környezettudatosabb lenni. Attól is félhet az ember, hogy ha nem ismeri ezt a fűtési formát akkor ez biztosan drága is, pedig ez nagy tévedés. Milyen más fűtéssel lehet kihozni egy kb. 80 nm-es lakás fűtését 8-10 ezer forintból havonta?

Jöhet a matek?

Számoljunk egy gyors fűtésszámlát, vagyis villanyszámlát. Az LG THERMA V 9 kW Monobloc hőszivattyú éves energiafogyasztása 2784 kW/h. Ez 12 hónapra elosztva, havi 232 kW/h fogyasztást jelent. Az áram díj lakossági árán számolva havi 8666.- Ft. (átlagos 35 C fokos klíma előremenő víz hőmérséklet esetén)

Ugyanez a példa 55 C fokos előremenő víz hőmérséklet esetén éves 3638 kW/h áramfogyasztás havi költsége 303 kW/h fogyasztásnál 11.315.-Ft a fizetendő villanyszámla.

A fenti költségszámítás az LG THERMA V műszaki katalógusa alapján került kiszámításra!

További információért keressen bizalommal!

Energetika és felmérés

A megfelelő teljesítményű hőszivattyú kiválasztásához ismernünk kel az Ön ingatlanának hőigényét. Ezt a hőigényt energetikai tanúsítvány készítésekor lehet megismerni. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre, partnerünk ezt elkészíti önnek kedvező áron. Az alábbi képre kattintva meg is tudja igényelni.

Energetikai tanúsítvány igénylése

Műszaki felmérést természetesen tudunk végezni energetikai adatok ismerete nélkül is, de biztos lehet benne, hogy szükség lesz rá. Érdemes idejében elkezdeni az ügyintézést, hogy tervszerűen tudjuk a kivitelezést végezni. Amennyiben szeretne műszaki felmérést keressen minket az alábbi telefonszámon!

LG Therma V Logo
LG Therma V vezérlő egység
Olcsó fűtés Miskolc