Fujitsu klíma

Fujitsu klíma

Néhány óra a nappaliban, egy éjszaka a hálószobában, egy dolgos nap a konyhában, a lényeg, hogy kellemes közérzettel és zavaró zajok nélkül töltsük időnket otthonunkban. A Fujitsu klímák megadják ezt a komfortérzetet, mindezt kevés energiafogyasztás mellett. Azzal, hogy a Fujitsu klíma 10 év garanciát vállal készülékeire sejthető, hogy minőségi termékek.

Helyszíni felmérés alkalmával minden felmerülő kérdésére választ kap.

Fujitsu ECO 3.4 kW

Fujitsu ECO Hűtő – Fűtő Inverteres klíma. Egyszerű, mégis erős és rendkívül megbízható berendezés. Az év minden napján kellemes hőmérséklet és tisztább levegő az ön otthonában is. Bízza a telepítést tapasztalt csapatunkra.

Fujitsu ECO 3.4 kW   

Fujitsu Standard 3.4 kw Klíma

Fujitsu STANDARD Hűtő – Fűtő Inverteres klíma. Elegáns formaterv, egyszerűen kezelhető. Egyedi formatervezésű, így nem egy szokásos kinézetű fehér doboz a falon. Egyébként sem fehér, inkább gyöngyház színű burkolata teszi még különlegesebbé. Rendkívül csendes és megbízható klíma.

Fujitsu STANDARD 3.4 kW  

Fujitsu Design klímaberendezés telepítése Miskolc

Fujitsu DESIGN Hűtő – Fűtő Inverteres klíma. Modern megjelenés, szinte bármilyen helyiségben jól mutat. Előlapja bekapcsolás után felemelkedik így lesz elegendő felület a levegő be és kiáramlásához. Ez a klíma rendelkezik az egyik legvékonyabb kialakítású beltéri egységgel.

Fujitsu DESIGN 3.5 kW  

Több információért, látogasson el a Fujitsu oldalára.

Fujitsu Klímák hivatalos értékesítő és beüzemelő partnereként, állunk rendelkezésére Miskolcon és vonzáskörzetében. Tapasztalt csapatunk elhivatottan és precízen végzi a klímaberendezések telepítését és karbantartását. A helyszíni felmérések alkalmával teljeskörűen tájékoztatjuk ügyfeleinket a klímaberendezés telepítésének körülményeiről és mindenről ami a biztonságos és hosszútávú üzemeltetéshez szükséges.

Hívjon minket bizalommal!