Fűtés klímával

Cseréld le a favágást egy gombnyomásra!

Így tudnánk röviden összefoglalni, hogy miért nem érdemes fával bajlódni ha meleget szeretnénk otthonunkba.

A favágás és fával fűtés már nem korszerű és nem gazdaságos. Fűtsön klímával.

Kiszámoltad már mennyi pénzt költesz fűtésre? Mennyit kell vele dolgoznod, hogy meleg legyen? Tudod mennyit árt a környezetnek a sok égés termék? Tudunk jobbat, ne aggódj!

A klíma tulajdonképpen hőszivattyú ami hatékonyságban verhetetlen.

Számos ügyfelünk mondta el nekünk, hogy mennyi fát vagy szenet éget el egy fűtési szezonban. Fárasztó és költséges megrendelni, felvágni, behordani és még így is hűvösek a hajnalok. Egyszerűen nem korszerű és nem is kényelmes a tüzelővel felmelegíteni az otthonunkat.

Biztosan hallottál már a klímával történő fűtésről, csak éppen nem ragadott meg az ötlet. Pedig hidd el, egy gombnyomásra felmelegíti otthonod és már nem is kell bajlódni a tüzelővel. Érdemes komolyan venni ezt az opciót mivel a jelenleg kapható fűtésoptimalizált klímák tulajdonképpen levegő-levegő hőszivattyúk.

Mégis mennyiből lehet klímával kifűteni a házunkat vagy lakásunkat? Sok tényezőtől függ, de maradjunk ügyfeleink visszajelzésénél. Néhány készülékről érdeklődtünk ügyfeleinknél, hogy megtudjuk mibe kerül a kérdéses egy havi fűtés díja klímával.

1. ügyfél: 46 nm szigeteletlen családi ház Sajószentpéteren 24-27 fok, készülék: Midea Breezless 3,5 kW. 1 hónapot nézve 13-15 ezer forintra jött ki a villanyszámla.

2. ügyfél: 62 nm szigeteletlen családi ház Miskolc 23-24 fok, készülék: Midea Breezeless 3,5 kW 1 hónapot nézve 11-14 ezer forintra jött ki a villanyszámla.

Ez csak két valós példa a fűtési költségeket illetően, de ez még nem minden!

Ez az összeg megfelezhető! Mivel a típusból adódóan „H-tarifára” is alkalmas készülékeinkkel 40% át kell fizetnie villanyszámlára a fűtési szezonban a  klímára.

Október 15 és Április 15 között fél áron fűthet!

Nyilván ennek is van költsége, tudomásunk szerint kb.150-250 ezer forint egyszeri díj, de pontos árakért érdeklődjön az áramszolgáltatójánál!

Kérjen szakszerű tájékoztatást helyszíni felmérésünk alkalmával és biztos lehet benne, hogy segítünk önnek megtalálni az ideális fűtési módot. Segítségére leszünk a fűtésben!