Elérhetőség

Direct-Klíma Miskolc

Cégadatok:

Directimpex Kft.

Székhely: 3530 Miskolc, Széchenyi István utca 78. 1/42.

Telephely: 3530 Miskolc, Széchenyi istván utca 88. Direct-Print üzlet

E-mail: directklima@gmail.com

Telefon: 06-20/29 11 071

Adószám: 23758216-2-05

Klíma telepítés Miskolcon és vonzáskörzetében. rövid határidővel vállaljuk légkondicionáló berendezések beszerzését és szakszerű telepítését.

Klíma telepítés

Miben segíthetünk?

Klíma szrelés Miskolcon és környékén

Szilágyi Zoltán klímaszerelő
Szilágyi Zoltán ügyvezető

Klíma telepítés szolgáltatásunk minden típusú klímára kiterjed és egyes márkák hivatalos szervizpartnerei vagyunk. Fisher,  Fujitsu, AUX, Midea, Panasonic, Cascade

Mindenben a minőségre törekszünk

A klíma telepítés a fő profilunk, de ezen felül még néhány fontos tevékenységgel is foglalkozunk.

Évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött nagyon sok elégedett ügyfelet szereztünk. Nem csak klímák forgalmazásával, telepítésével, javításával és karbantartásával, hanem sok más energetikai megoldással.

Hőszivattyúk telepítésében is sok tapasztalatot gyűjtöttünk és folyamatosan képezzük magunkat, hogy a leg újabb technológiát hasznosítsuk az ügyfeleink kényelme érdekében. 

Napelemes rendszerek kiépítésében is szívesen vesszük az előttünk álló kihívásokat, legyen szó visszatáplálós vagy akár sziget üzemű napelemes rendszerek kivitelezésében is. Utóbbi rendszer tekintetében is számos tapasztalattal rendelkezünk és saját bemutató rendszerünk is van, amelyet szívesen megmutatunk leendő ügyfeleinknek. Rendelkezésre álló termelési statisztikák is segítik munkánkat, így már a megrendelés előtt meg tudjuk mutatni ügyfeleink számára

directklímamiskolc logo

Cégünk rendelkezik a Magyar Klímavédelmi Hatóság engedélyével.

Nemzeti klímavédelmi hatóság

Testvéroldalunk: