Telepítés

Ha Ön klíma beszerzésen töri a fejét, akkor jó helyen jár!

Segítségére leszünk az ideális készülék kiválasztásában és beszerzésében, az ön igényeit figyelembe véve.

Gree klíma szerelés miskolcon, klíma miskolc

                 

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket.

+36 20 29 11 071

Klíma telepítés Miskolcon és vonzáskörzetében.

Főbb szempontok amelyeket figyelembe kell venni klímavásárlás előtt nem csak a teljesítmény, ár, minőség, hanem további tényezőket is érdemes szem előtt tartani.

Helyszíni felmérések alkalmával a klímaberendezés beszerelése előtt megvizsgáljuk a helyszíni adottságokat és befolyásoló hatásokat. Megkeressük a legideálisabb elhelyezést nem csak a beltérben, hanem a kültérben is.

A helyiség hővesztesége, nyílászárók mérete, tájolása, falazat hőszigetelése és a belső légtér elosztása is meghatározó lehet. A kültérben a kinti környezeti hatások, zajterhelés, statikai tulajdonságok stb. Továbbá fontos, hogy a kiválasztott készülék minden elvárt üzemmódban (hűtés, fűtés, párátlanítás, ventilátor) jól teljesítsen és a klíma tudása is ideális legyen, azaz tartalmazza azokat a kényelmi funkciókat amely attól elvárható. A készülékek tudása nagyon fontos szempont illetve az energia fogyasztás szempontjából is érdemes az üzemmódokat vizsgálni, hiszen nem mindegy, hogy mennyi áramot fogyaszt a kívánt hőmérséklet eléréséhez.

A legtöbb általunk forgalmazott klíma rendelkezik “H-tarifa” tanúsítvánnyal, melynek köszönhetően kedvezményes áramdíj igényelhető az áramszolgáltatótól.

A klímaberendezés beszerelése és kipróbálása után segítséget nyújtunk a klímaberendezés üzemszerű használatához és annak gazdaságos üzemeltetéséhez is. Akár háziasszony nyelven. 🙂

Az a tapasztalatunk, hogy valamennyi készülékünk egyszerűen kezelhető és logikusan vezérelhető, így akár a mobil telefonnal való távvezérlés is pofonegyszerű.

Mobilos applikáció a klímaberendezés távoli vezérléséhez.

Tisztaság:

A klímaberendezések telepítésekor nem kell attól tartania, hogy nagy kosszal jár, ugyan falfúrás és egyéb épületgépészeti műveletet el kell végeznünk, de csapatunk nagy hangsúlyt fektet a tisztaság megőrzésére.

Minden fúrási vagy vésési művelethez ipari porszívót használunk és garantáljuk önnek, hogy vigyázunk a tisztaságra.

A falfúrások alkalmával falszkennert használunk, hogy a falazatban lévő vezetékek csövek, statikai tartóelemek ne sérülhessenek. Falszkennerünk a legtöbb falazathoz jól használható és sok telepítésnél megkímélt minket a fúrással járó kellemetlenségektől.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket bizalommal az alábbi telefonszámon!

+36 20 29 11 071

Direct-Klíma Miskolc     Szilágyi Zoltán