Telepítés

Ha Ön klíma beszerzésen töri a fejét, akkor jó helyen jár!

Segítségére leszünk az ideális készülék kiválasztásában és beszerzésében, az ön igényeit figyelembe véve.

Gree klíma szerelés miskolcon, klíma miskolc

                 

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket.

Klíma telepítés Miskolcon és vonzáskörzetében.

Főbb szempontok amelyeket figyelembe kell venni klímavásárlás előtt nem csak a teljesítmény, ár, minőség, hanem további tényezőket is érdemes szem előtt tartani.

Helyszíni felmérések alkalmával a klímaberendezés beszerelése előtt megvizsgáljuk a helyszíni adottságokat és befolyásoló hatásokat. Megkeressük a legideálisabb elhelyezést nem csak a beltérben, hanem a kültérben is. A helyiség hővesztesége, nyílászárók mérete, tájolása, falazat hőszigetelése és a belső légtér elosztása is meghatározó lehet. A kültérben a kinti környezeti hatások, zajterhelés, statikai tulajdonságok stb. Továbbá fontos, hogy a kiválasztott készülék minden elvárt üzemmódban (hűtés, fűtés, párátlanítás, ventilátor) jól teljesítsen és a klíma tudása is ideális legyen, azaz tartalmazza azokat a kényelmi funkciókat amely attól elvárható. A készülékek tudása nagyon fontos szempont illetve az energia fogyasztás szempontjából is érdemes az üzemmódokat vizsgálni, hiszen nem mindegy, hogy mennyi áramot fogyaszt a kívánt hőmérséklet eléréséhez.

A legtöbb általunk forgalmazott klíma rendelkezik “H-tarifa” tanúsítvánnyal, melynek köszönhetően kedvezményes áramdíj igényelhető az áramszolgáltatótól.

A klímaberendezés beszerelése és kipróbálása után segítséget nyújtunk a klímaberendezés üzemszerű használatához és annak gazdaságos üzemeltetéséhez is. Akár háziasszony nyelven. 🙂

Az a tapasztalatunk, hogy valamennyi készülékünk egyszerűen kezelhető és logikusan vezérelhető, így akár a mobil telefonnal való távvezérlés is pofonegyszerű.

Tisztaság:

A klímaberendezések telepítésekor nem kell attól tartania, hogy nagy kosszal jár, ugyan falfúrás és egyéb épületgépészeti műveletet el kell végeznünk, de csapatunk nagy hangsúlyt fektet a tisztaság megőrzésére. Minden fúrási vagy vésési művelethez ipari porszívót használunk és garantáljuk önnek, hogy vigyázunk a tisztaságra.

A falfúrások alkalmával falszkennert használunk, hogy a falazatban lévő vezetékek csövek, statikai tartóelemek ne sérülhessenek. Falszkennerünk a legtöbb falazathoz jól használható és sok telepítésnél megkímélt minket a fúrással járó kellemetlenségektől.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket bizalommal az alábbi telefonszámon!

+36 20 29 11 071

Direct-Klíma Miskolc     Szilágyi Zoltán