Munkáink

Tekintse meg néhány munkánkat.

 A képek a legváltozatosabb helyszíneken készültek és büszkék vagyunk, hogy készülékeink segítik át ügyfeleinket a meleg nyári napokon és persze a hideg vacogós estéken.

Midea Blanc és a távirányítóMidea Blanc kültéri egység telepítéseMidea Breezeless beltéri egységMidea Mission II Beltéri egységMidea Blanc beltéri egységMidea klímák telepítése miskolcon és vonzáskörzetében Fujitsu klímák forgalmazása és telepítéseMidea Blanc 3,5 kW klímaberendezés MiskolconMidea Brezeless kültéri egység telepítése

Szereléseink alkalmával gyakran találkozunk szigetelt falazattal, amely rendszeresen felmerülő kérdés, hogy nem sérül-e meg a szigetelés a klíma tartószerkezete alatt. Rögzítési technikánknak köszönhetően a kültéri egységeket úgy helyezzük el a falazaton, hogy a szigetelés külső felszínét egyáltalán nem éri terhelés így teljesen kizárjuk annak sérülését.

Csapatunk elhivatottan oldja meg a kivitelezéskor felmerülő nehézségeket.

 

Mindig van megoldás…

Ablak keret melletti csőkivezetésA fenti képen olyan mintha az ablak keret lett volna megvágva, pedig az ablak sértetlen. Az azonban látható, hogy a fal átfúrása nem lett volna egyszerű, az sem látszik a képen, hogy a falazatban csövek és vezetékek hálózata volt megtalálható. Ezért jutott ez az idézet eszünkbe:

„Ha nem tudsz átkelni a hegyen, kerüld meg. Ha nem tudod megkerülni, repülj át felette. Ha nincs rá módod, ülj le, és gondolkodj el rajta, hogy tényleg olyan fontos-e a túloldalra jutnod…Ha igen: kezdj alagutat ásni.” Marie Fontaine