Telepítés

Klímatelepítés Miskolcon és vonzáskörzetében.

Bizonyára felmerült önben néhány kérdés a klímavásárlás előtt, és ez rendben is van. Nézzük, hogy mi alapján válasszuk ki a nekünk megfelelő klímaberendezést.

Klímatelepítésre készen

Direct-Klíma Miskolc

A Direct-Klíma Miskolc

Amit a telepítésről érdemes tudni...

Minden helyszíni felmérés alkalmával igyekszünk tisztázni a klímatelepítés körülményeit és ez eléggé nagy fontossággal bír. A lehető legjobb végeredmény érdekében szeretünk felkészülten érkezni ezért kollégáinkkal még a megérkezés előtt megvitatjuk az előttünk álló kihívás nehézségeit és sarkalatos pontjait. Fontos ismernünk a falazat tulajdonságait, így például a fal vastagságát, anyagát, vakolati stabilitást és egyéb falban húzódó egységek ismeretét.

A legmodernebb eszközök állnak rendelkezésünkre, hogy a falazatban lévő csöveket, vezetékeket, egyéb gépészeti vagy statikai egységek ne sérülhessenek meg a szerelési munkálatok alkalmával.

Falszkenner

Hőkamera a falban húzódó fűtéscsövek elkerülésére

Hőkamera

Ipari porszívó

A klímaberendezés egységeinek mindig a legmegfelelőbb helyre kell kerülniük, ezért sok tényezőt kell figyelembe venni, statikai jellemzők, zajterhelési jellemzők, hőtani és áramlástani tulajdonságok figyelembevétele.

Midea Breezeless klímaberendezés

Tökéletességre törekszünk.

Egy jól elhelyezett beltéri egység aranyat ér, és ez nem csak a készülék szépségeb merül ki. Gyakran előfordul, hogy kábelcsatornát kell alkalmaznunk a vezeték köteg elrejtésére. Ezt dekorcsatornának hívjuk a szakzsargonban és gyári idomokat tudunk hozzá tökéletesen illeszteni és ezzel esztétikusan és gyorsan tudunk esztétikus csatornázást kivitelezni.

Klímaberendezés esztétikus beszerelése

Kívül és belül is esztétikus…

Természetesen a legjobb esztétikára törekszünk a kültéri egységek elhelyezésénél. Igyekszünk minden falazathoz megtalálni a megfelelő rögzítési technikát, így mi is nyugodtan alszunk.

Klíma Miskolc

Tapasztalt csapatunk áll az ön rendelkezésére!