Rcool

Rcool klíma szerelés miskolc, klíma miskolcRCOOL Prime R2 Klíma azoknak, akik egy kicsit többet szeretnének kapni egy klímától. A beltéri egység dizájnja egy picit modernebb mint általában egy klímáé. Mintás előlapja nagyon szép vonalakat visel, amely igazán illik vékony kialakításához. Igazi különc a klímák között. Na de nem csak szépsége miatt ajánljuk, hanem a lényeg itt is belül van. Nagy felületű hőcserélői kint és bent is nagy teljesítményt képesek leadni, azaz több levegőt kezel egy időben, mint az általános típusok.Természetesen a funkciókból nem hiányzik semmi, minden benne van amire szükségünk lehet, még a WIFI vezérlés is. Téliesített kültéri egysége fel van készítve a fűtési szezon kihívásaira, kiegészítő fűtésre ideális.  Ami pedig a hűtési teljesítményt illeti, hát ott sincs okunk panaszra, hiszen az inverteres kompresszor gondoskodik a megfelelő hűtési teljesítményről.

Mi a Direct-Klíma csapata, jó szívvel ajánljuk ezt a készüléket.

Rcool hűtő-fűtő inverteres klímaberendezés kültéri egysége

A beltéri egysége az egyik legszebb dizájnnal büszkélkedhet, ez nem csak egy fehér doboz a falon. Előlapján egy igen esztétikus mintázat található, így nem egy átlagos klíma berendezés külleme jellemzi.

Rcool klímaberendezés

Prémium minőség amit imádni fog! Most nagyon kedvező áron ajánljuk, ennyiért ez a tudás igazán megéri. Nem csak a hűtésben de a fűtésben is kiemelkedő teljesítménnyel lett felruházva.

Intelligens applikációjának köszönhetően mobil telefonunkról egyszerűen vezérelhetjük és használhatjuk a funkciók mindegyikét bárhonnan. Hőmérséklet, ventilátor sebesség, ki és bekapcsolás, hűtési és fűtési üzemmód, és megannyi beállítás.

Az átlagosnál nagyobb kondenzátor és elpárologtató felülete intenzívebb hőátadást tesz lehetővé mind a kültéri és mind a beltéri egységen. A “Golden Fin” bevonatú hőcserélő, sokkal ellenállóbb a környezeti hatásokra így garantálja a hosszú élettartamot.

Az Rcool Prime fejlesztői egy nagyon gyakori hibaforrást is kiküszöböltek, hiszen a kompresszor kötés pontjai között úgynevezett csőlírát építettek be, amely a keletkező rezgéseket elnyeli, így megakadályozza a csőszakasz károsodását.

Kifejezetten fűtésre is optimalizált klíma berendezés! Nem csak kiegészítő fűtésre, hanem önállóan is megoldja a fűtést a leghidegebb napokon is!

Téliesített készülék, így nem csak a hűtést bízhatjuk rá, hanem a fűtést is!!!

RCOOL Prime 3,5  kW

Weboldalunkon feltüntetett áraink nem tekinthetők ajánlatnak és az árak változtatásának jogát fenntartjuk!