Midea

A Midea klímák az egyik legkedveltebb típusok kínálatunkban. Nem csak csendesek, de nagyon megbízató készüléknek számítanak a klíma piacon. Megnyerő külső és nagy teljesítmény jellemzi, arról nem is beszélve, hogy 3+2 év garancia jár a készülékekhez, ez azért megnyugtató amikor minőségi berendezést szeretnénk vásárolni. Számos funkció szolgálja a kényelmünket, ilyen pl. a WIFI vezérlés, amikor éppen nem vagyunk otthon de szeretnénk ha az ideális hőmérséklet fogadna bennünket, amikor hazaérünk. A telefonos applikáció segítségével információt kaphatunk az otthonunk pillanatnyi hőmérsékletről és a kültéri egységben mért kinti hőmérsékletről. Keressen minket bizalommal!Midea Blanc Inverteres klíma, klíma szerelő miskolc

Midea Blanc 2,6 kW        Ára: 177.800.-

Klíma miskolc, miskolc klíma

Midea Blanc 3,5 kW        Ára: 188.500.-

Midea klíma Miskolc, Diretc-Klíma

Igazán Szép és Okos klíma a Midea Ultimte Comfort Inverteres klmája. Egy nagyon jól átgondolt és robusztus terméket ajánlunk azok figyelmébe akik magasabb elvárással vannak egy klíma iránt. Miért nem átlagos, mert ez már nem a kicsi gépek kategóriája, itt az extrák számítanak. Lágy szellő funkció, ami nem direkt fújja ránk a hideg levegőt, int ahogy azt a többi klíma, hanem egy sűrűn perorált légterelő lemezt fordít a légáram útjába és ezer felé törve a légáramlást, lágyan hűti be otthonunkat.

Tiszta levegő klímával, Midea klímák beszerelése miskolcon

A Midea Ultimate Comfort Nem csak a levegő hőmérsékletére van hatással, hanem annak minőségére is. Az “Air Magic” funkciónak köszönhetően, a levegő szennyeződéseit elektrosztatikus ionizátorral semlegesíti, ahogyan az ózongenerátorok teszik ezt oly nagy hatékonysággal. Ezen funkciónak köszönhetően, otthonunk levegője tisztább és sterilebb lesz, használatával nem lélegzünk be káros baktériumokat-kórokozókat.

Könnyen kezelhető Midea klímák forgalmazása és telepítése, klíma távirányító

A Midea készülékeihez híven az Ultimate Comfort is nagyon egyszerűen vezérelhető távirányítóval. Hőmérséklet, üzemmód, időzítés, légterelési irány stb. minden funkciót egyszerűen elérhetünk.

Bárhol legyünk a világban, telefonunk segítségével teljes felügyelet alatt tarthatjuk klímánkat. Ki és be kapcsolhatjuk, beállíthatjuk a kívánt üzemmódot (hűtés, fűtés, párátlanítás, ventilátor), megtudhatjuk hány fok van kint és bent, továbbá időzíthetjük a ki és be kapcsolást.

klíma szerelő miskolc, miskolc klíma

Midea Ultimate Comfort 3,5 kW        Ára: 274.320.-

MDV Inverteres klíma 2,6 kW        Ára: 147.320.-

MDV Inverteres klíma 3,5 kW        Ára: 156.210.-

Midea Blanc és Ultimate Comfort klímák vezérlése okostelefonról.

Ez nagyon hasznos alkalmazás