Midea

A Midea klímák az egyik legkedveltebb típusok kínálatunkban. Nem csak csendesek, de nagyon megbízató készüléknek számítanak a klíma piacon.

Megnyerő külső és nagy teljesítmény jellemzi, arról nem is beszélve, hogy 3+2 év garancia jár a készülékekhez, ez azért megnyugtató amikor minőségi berendezést szeretnénk vásárolni.

Midea klímák telepítése Miskolcon és vonzáskörzetében. Midea Breezeless klímák a huzatmentes hűtés érdekében.

Számos funkció szolgálja a kényelmünket, ilyen pl. a WIFI vezérlés, amikor éppen nem vagyunk otthon de szeretnénk ha az ideális hőmérséklet fogadna bennünket, amikor hazaérünk. A telefonos applikáció segítségével információt kaphatunk az otthonunk pillanatnyi hőmérsékletről és a kültéri egységben mért kinti hőmérsékletről. Keressen minket bizalommal!

Midea Blanc 2,6 kW        Ára: 191.800.-

Midea Blanc 3,5 kW        Ára: 199.500.-

Midea BreezeleSS LégkondícionálóMidea BreezeleSS 3,5 kW        Ára: 287.000.-

Midea mission inverteres klíma

Midea MISSION II 3,5 kW        Ára: 252.800.-

Midea Xtreme 3,5 kW        Ára: 254.000.-

Igazán Szép és Okos klíma a Midea Mission II Inverteres klmája. Egy nagyon jól átgondolt és robusztus terméket ajánlunk azok figyelmébe akik magasabb elvárással vannak egy klíma iránt.

A Midea Mission II Nem csak a levegő hőmérsékletére van hatással, hanem annak minőségére is. Továbbfejlesztett fizikai szűrőrendszere felfogja a levegőben szálló por és szennyeződések nagy részét.

Könnyen kezelhető Midea klímák forgalmazása és telepítése, klíma távirányító

A Midea készülékeihez híven az Mission II is nagyon egyszerűen vezérelhető távirányítóval. Hőmérséklet, üzemmód, időzítés, légterelési irány stb. minden funkciót egyszerűen elérhetünk.

Bárhol legyünk a világban, telefonunk segítségével teljes felügyelet alatt tarthatjuk klímánkat. Ki és be kapcsolhatjuk, beállíthatjuk a kívánt üzemmódot (hűtés, fűtés, párátlanítás, ventilátor), megtudhatjuk hány fok van kint és bent, továbbá időzíthetjük a ki és be kapcsolást.

MDV Inverteres klíma 2,6 kW        Ára: 153.900.-

MDV Inverteres klíma 3,5 kW        Ára: 162.900.-

Weboldalunkon feltüntetett áraink nem tekinthetők ajánlatnak és az árak változtatásának jogát fenntartjuk!

Midea Blanc és Ultimate Comfort klímák vezérlése okostelefonról.

Ez nagyon hasznos alkalmazás