Ariston

Bojler csere? Megéri!

ARISTON Lydos hibryd bojlerek forgalmazása, telepítése és szervizelése

A hagyományos bojlerek ideje lassan lejár. A régi idők technológiája rengeteg energiát emészt fel szinte minden érintett háztartásban. Nem csak sokat fogyasztanak, hanem méreteik is túl nagyok nem kevés helyet elfoglalva otthonainkban.

ARISTON LYDOS HYBRID

Vadonat új technológiának köszönhetően ezen a területen is beköszöntött a hőszivattyús berendezések kora. Rengeteg energiát megtakarító hőszivattyú már nem csak a fűtési technológiában elérhető, hanem az otthoni meleg víz készítésben is. Az ARISTON LYDOS HYBRID boljer megvásárlása nem kiadás, hanem befektetés. Rövid idő alatt megtérül és nem kell lemondani a meleg víz nyújtotta komfortról, hanem még magasabb hőmérsékleti tartományban is rendelkezésünkre állhat az otthoni meleg víz. Mindez persze jóval kevesebb villanyszámla mellett.

Ariston Lydos Hybrid Bojler

Hőszivattyús?

Az Ariston Lydos Hybrid egy hőszivattyút tartalmaz, amely a készülék belsejében kapott helyet. A termodinamika által létrejött hőteljesítmény legalább tízszer hatékonyabb, mint a hagyományos fűtőszálas technológia. Ugyan a Hybrid működés részét képezi egy szintén fűtőszálas víz hevítés, de sokkal kevesebb energiát vesz ki a bojler az elektromos hálózatból, mivel 75% -ban a környezeti levegő rejtett hőjét hasznosítja. Ezáltal 53 fokos vizet is képes előállítani normál hőszivattyús üzemben.

Mennyivel jobb?

Az alábbi kép és adatok egyik ügyfelünk régi és új bojlerét mutatja. Jól látható a gazdaságossági tényező az Ariston Lydos Hybrid esetén.

Hőszivattyús bojler

Tudjon meg többet és keressen minket bizalommal!

Direct-Klíma Miskolc Hivatalos ariston beüzemelő és szervízpartner

Telefon: 06-20/29 11 071